Aanbevolen : Autosloperij - Wij kopen auto's
 Huren Auto  thumbnail

Huren Auto

Published Jun 13, 22
7 min read

Een Auto Huren

Auto huren? Wanneer u een auto wilt huren in België, zijn wij op dat gebied een vooraanstaand bedrijf. Wij bieden premium modellen van de bekende autofabrikanten voor een lage prijs.  Wij hebben  jarenlange ervaring met huurauto's en bieden wij aantrekkelijke huurvoorwaarden. Daarnaast hechten wij waarde aan een uitstekende klantenservice. Het voordeel van een auto is dat u flexibel kunt reizen waar en wanneer u wilt. Auto's verhuren over heel Belgie en Nederland. Uiteraard horen daar luchthavens en grotere steden bij, zoals onder meer Brussel, Antwerpen en Gent. De locaties in Brussel zijn bijvoorbeeld het Brussel Zuidstation, het Hilton Hotel en Brussel Airport. Op al onze locaties zijn alle typen personenauto's te huur. U kunt het gemakkelijkst een auto boeken via onze website, maar indien nodig kunnen wij u ook telefonisch informatie verschaffen. Hier een auto huren betekent een ruime keuze in nieuwe auto's, een lage prijs, en de onovertroffen service van een ervaren bedrijf.

Ervaring in verhuur

Maak gebruik van onze ervaring en expertise in uw zoektocht naar de juiste huurauto. Een auto huren bij ons doet u bij heel wat locaties over de hele wereld. Ons uitgebreid wagenpark biedt oplossingen voor al uw vragen.  Gaat u verhuizen en zoekt u een verhuiswagen, een bestelwagen of een auto met veel kofferruimte? Gaat u op vakantie met het hele gezin en zoekt u een ruime gezinswagen? Een auto huren voor een citytrip of een roadtrip? Deze website biedt oplossingen op vier wielen voor al uw problemen en noden.

Flexibele autoverhuur in 15 filialen

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 15 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. U kiest bovendien uit een perfect onderhouden wagenpark van meer dan 1500 voertuigen. Daarom is autoverhuur bij ons ook zo flexibel. Huur uw voertuig van 1 dag tot 24 maand. Huur uw bestelwagen per uur. Breng uw voertuig binnen op een andere locatie dan vertrek. Reserveer online, telefonisch of in een kantoor in uw buurt.

Per bestemming verschilt het nog wel eens wat voor creditcard ze accepteren, check dus voor vertrek of een Master, Card of VISA creditcard nodig is. Reistips: Bij Sunny Cars kan je een . Dat betekent dus ook dat een betaling mogelijk is. Daarvoor staat Sunny Cars garant. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over het huren van een auto zonder creditcard (auto huren vliegveld bari italie).

De hoogte kan per auto verhuurder verschillen, maar is voor een gewone personenauto gemiddeld 1000 euro. Controleer ook wat het maximale bedrag is qua uitgaven van je creditcard. Gebruik jij de creditcard ook om betalingen te doen op reis dan moet je dus opletten dat het bedrag van de borg nog wel ‘vastgezet’ kan worden.

Het gaat er namelijk om welk bedrag er kan worden ‘vastgezet’ als borg. De hoogte van de waarborg is afhankelijk van de reisbestemming en van het type auto dat je huurt. Je kan je voorstellen dat de borg voor het huren van een Fiat Panda goedkoper is dan de borg voor het huren van een luxe cabrio op reis.

is bijvoorbeeld hard aan het werk om het mogelijk te maken de prijs voor de waarborg zichtbaar te maken op het moment van boeken. heeft op een aantal bestemmingen ook al de mogelijkheid ingebouwd om te filteren op de hoogte van de waarborgsom. auto transporter huren. Dit kan je links onderaan de pagina zien.

Als je een auto huurt moet de creditcard op naam van de hoofdbestuurder staan. Daarbij moet je je creditcard bij het ophalen van de huurauto ook laten zien. Dus probeer het niet want je krijgt écht geen autosleutels mee. Je wilt een auto huren op vakantie maar je hebt geen creditcard.

Het lijkt onmogelijk, een in het buitenland. Geen zorgen, ook voor jou zijn er mogelijkheden om een auto te huren op vakantie. Ik geef je drie tips voor het huren van een auto zonder creditcard. Bij Sunny Cars is het mogelijk om een zogenoemd; “” af te sluiten. Met deze service hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee.Je vinkt in het boekingsscherm alleen aan dat je kiest voor het ‘geen waarborg’. Voor zover ik weet is Sunny Cars de enige autoverhuurder die het mogelijk maakt om een auto te huren zonder creditcard in het buitenland. Check het artikel; ‘‘ voor een overzicht van alle Sunny Cars bestemmingen waar je een auto kan huren zonder een creditcard.

Sunny Cars staat garant voor de waarborg. Goed om te weten is dat Sunny Cars als enige autoverhuurder lid is van de ANVR, dat betekent dat ze garant staan voor kwaliteit. een auto huren zonder creditcard is alleen mogelijk bij bepaalde type auto’s tot een bepaalde categorie. Een auto huren zonder borg, dat komt op hetzelfde neer als een auto huren zonder creditcard - auto huren voor een dag.

In het geval van schade wordt de borg ingehouden om de kosten te dekken. Bij een auto huren zonder creditcard, huur je dus eigenlijk een auto zonder borg. In dit geval staat Sunny Cars voor jouw garant mocht er iets gebeuren en daar teken jij voor bij het afsluiten van het ““ (auto huren waregem).

Maak hieruit je keuze. Registreer vooraf via de registratielink - auto huren aix en provence. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kan de reservering worden bevestigd en kan je een auto huren zonder creditcard. Het vergt flink wat uitzoekwerk maar een auto huren zonder creditcard in het buitenland is zeker mogelijk.

De kleine lokale autoverhuurders willen ook nog wel eens werken met een contante borg bij het verhuren van een auto. Via Google Maps kan je gemakkelijk zoeken naar een lokale autoverhuurder of vraag het aan de locals wat zij adviseren (auto huren la palma). Let er wel op dat je de huurovereenkomst goed doorleest en dat je een bon krijgt voor het betaalde borg bedrag.

Er bestaan zogenoemde prepaid creditcards. Zoals de naam al zegt, je hebt het bedrag op de creditcard al betaald. Lees mijn artikel “” voor alle informatie over de en of het iets voor je is. Het voordeel van een prepaid creditcard is dat er geen BKR toetsing is, je zelf bepaald welk creditcard tegoed je erop stort en je verzekerd bent bij aankopen.

Zorg ervoor dat je in ieder geval het bedrag stort dat je als borg nodig hebt voor het huren van een auto op vakantie. Voor sommige bestemmingen geldt dat je pas een auto kan huren vanaf 21 jaar en voor onder andere Amerika en Schotland geldt zelfs een leeftijdsgrens van 25 jaar. bestelwagen huren. auto huren dubai.

Controleer dit altijd goed. Bij sommige auto verhuurders, zoals Sunny Cars, is het mogelijk om een zogenoemd; “” of “” af te sluiten tegen extra betaling - auto huren las vegas. Op die manier kan je ook als je jonger bent toch gebruik maken van een huurauto buitenland. Kies eerst je huurauto en klik vervolgens aan de linkerkant op deze extra optie.

Ook dan moet je goed opletten bij het huren van een auto. In sommige landen moet je minimaal twee jaar in het bezit zijn van een rijbewijs om een auto te kunnen huren. Bij kan je op de boekingspagina je leeftijd invoeren en dan zie je automatisch de extra kosten indien van toepassing.

Ja, als je een auto huurt moet je zeker een verzekering afsluiten. Een Nederlandse reisverzekering/of autoverzekering is niet voldoende in het geval van eventuele schade. Hieronder geef ik een uitleg van de diverse soorten huurauto verzekeringen en de betekenis daarvan. Ook hier geldt weer dat aanbiedt. Inbegrepen in het all-in pakket is: Diefstalverzekering TP Schadeverzekering CDW Terugbetaling eigen risico Ongelimiteerde kilometers Extra WA/BA dekking van 7,5 miljoen Euro Dekking glas-, banden-, bodem en dakschade Kies je voor het vergelijk van autohuurprijzen via Easy, Terra? Dan is het goed om te weten dat alle auto’s van Easy, Terra standaard een een CDW-, WA- en diefstalverzekering hebben.

In het buitenland wordt dit vaak , (Libility Insurance) genoemd (bestelwagen huren). Het klinkt veel, als je leest dat je verzekerd bent voor 1 miljoen dollar tegen de kosten van (letsel)schade in Amerika en Griekenland. Dat is veel te weinig, want bij een ongeval met ernstig letselschade lopen de kosten flink op (borent auto huren).

500.000 euro voor materiële schade en 6. 000.000 euro voor letselschade - auto huren luchthaven athene. Controleer altijd voor welk bedrag je verzekerd bent en ga niet met de verhuurder in zee als dat maar een miljoen euro blijkt te zijn. Ter info, huur je een auto bij Sunny Cars dan bestaat de WA standaard uit €7,5 miljoen.CDW is een verzekering tegen schade aan de huurauto door eigen schuld en TP is een diefstal verzekering. Er wordt ook vaak gesproken over een , (Loss Damage Waiver) en over een , (Super CDW). De LDW is hetzelfde als de CDW alleen dan aangevuld met dekking voor diefstal en vandalisme.

, (Personal Accident Insurance) is een inzittendenverzekering. Tot nu toe is er geen enkele bestemming geweest waarbij men niet heeft geprobeerd om mij een extra verzekering aan te smeren. Gelukkig weet ik hoe het werkt, wat mijn rechten zijn, wat ik heb geboekt en waarvoor ik verzekerd ben. Autoverhuurders ter plaatse verdienen het meeste aan het verkopen van extra verzekeringen.Heb je gekozen voor via Sunny Cars dan ben je hiervoor verzekerd. De inzittendenverzekering PAI is niet standaard inbegrepen bij autoverhuurders. Ook bij andere autoverhuurders is dat meestal niet het geval. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de PAI nou juist wel onder je reisverzekering valt. Dus ook voor PAI ben je gewoon verzekerd met een Nederlandse reisverzekering.

Autoverhuur zonder eigen risico, een auto huren met all risk verzekering, een auto huren en het eigen risico afkopen. Een auto huren voor vakantie zonder zorgen. Dat is wat je wil! Steeds meer autoverhuurders bieden totaal concepten aan. Voor zover ik weet is Sunny Cars momenteel de enige autoverhuurder die echt all in aanbiedt.

Huur verstandig met deze tips

Wil je een auto gaan huren op je vakantiebestemming om zo meer vrijheid te hebben en meer van de omgeving en bezienswaardigheden te zien? Waarop dien je te letten bij het huren van een auto op reis?  Hier lees je tips die je helpen bij het huren van een auto op vakantie. In dit artikel geven we antwoord op meeste voorkomende vragen en zaken waar je zeker moet op letten om de juiste wagen te huren tegen de laagste prijs. Lokaal een auto huren in het buitenland is vaak goedkoper, maar de taal kan een barrière vormen voor het maken van goede afspraken. Het allerbelangrijkste is dat je de tijd neemt bij het uitzoeken van een verhuurder. Het voordeel van grote internationale autoverhuurders is dat je de auto vooraf in Nederland kunt boeken via een Nederlandse website. Zo heb je alle tijd om de voorwaarden rustig en zorgvuldig door te lezen in je eigen taal.

Kies een auto die ruim genoeg is

Kies voor een auto die ruim genoeg en ga niet uit van een gratis upgrade ter plaatse. Want als je met vier personen en vijf flinke koffers ter plekke een formulier voor een kleine auto op de balie legt, dan is het kassa voor de verhuurder. Je bent dan een makkelijk prooi en betaalt de hoofdprijs voor je upgrade. Een budget auto is fijn, maar niet altijd even zuinig als je bijvoorbeeld door de bergen rijdt. Een sterkere motor weet beter raad met meer passagiers en bagage: de motor van de auto hoeft dan namelijk niet constant tot het uiterste gedreven te worden, wat resulteert tot zuiniger rijden.

Verzekering en 24/24 pechbijstand

Wil je goedkoop een auto huren? Dan zijn er een heel aantal dingen om rekening mee te houden. Of je nu een auto wil huren in Nederland, Spanje of Amerika, er zijn een paar tips die je altijd kan gebruiken. Het huren van een auto is zo geregeld maar de keuze uit verschillende auto’s en aanbieders is enorm. Soms lijkt een bepaalde huurauto heel goedkoop maar als je iets beter naar de voorwaarden kijkt, blijken er toch wat addertjes onder het gras te zitten. Om je te helpen zo goedkoop mogelijk een auto te huren, hebben we hier 6 handige tips voor je op een rijtje gezet. Met Luxauto gaat u veilig de weg op. Een vlotte verhuiswagen huren, een handig minibusje voor op vakantie of een degelijk bedrijfsvoertuig? We helpen u de beste keuze maken bij autoverhuur. Als klant van Luxauto geniet u bovendien van 24u/24u Europese bijstand bij pech met uw huurwagen.  Daarnaast zijn al onze wagens verzekerd. Hoe gaat autoverhuur bij Luxauto concreet in zijn werk? Lees onze huurgids.

Latest Posts

Prijs Elektrische Auto

Published Feb 20, 24
7 min read

Autohandelaar Geldrop

Published Feb 10, 24
7 min read

Particulier Auto Verkopen Voor- En Nadelen

Published Feb 09, 24
7 min read