Aanbevolen : Autosloperij - Wij kopen auto's
 Auto Verkopen Benodigdheden  thumbnail

Auto Verkopen Benodigdheden

Published Apr 29, 23
5 min read

Auto Met Defecte Turbo VerkopenWeet precies wanneer de auto voor het laatste een apk-keuring heeft gehad en (indien nodig) hoeveel eigenaren de auto al heeft gehad. Is de auto net door de apk-keuring heen? Zet dit dan boven aan een advertentie. Daarmee laat je in een oogopslag zien dat de auto aan de veiligheidseisen voldoet - auto verkopen zonder apk.

Daarmee bevestig je dat wat jij zegt over het onderhoud ook echt klopt - auto verkopen zonder apk. Als je bang dat je auto niet door de apk komt, kun je een voorkeuring doen. Zo weet je in welke staat de auto verkeert en kun je hier duidelijk over zijn bij een verkoop. Het eerst wat een koper ziet, is de buitenkant van de auto - auto verkopen zonder apk.

Zorg ervoor dat de buitenkant in orde is. Heb je schade of roestplekjes? Bedenk voor jezelf of het de moeite waard is om dit te laten repareren. Zo niet, zeg dan eerlijk tegen de koper waar de schade zit. Maak de auto schoon. Prima als jij zo iemand bent die al z’n snoeppapiertjes en frisdrankblikjes laat slingeren.

Haal een stofzuiger door de wagen, haal een doekje over het dashboard en was de ramen. Je kunt natuurlijk ook even langs de carwash gaan. Zijn je banden niet meer wat ze zijn geweest? Laat deze dan ook – als het qua kosten de moeite waard is – vervangen. Je kunt vaak zelf ook mooie tweedehandsjes op de kop tikken.

Zijn de banden nog prima? Haal er dan gewoon even een doekje over. Het gaat natuurlijk niet allemaal om het uiterlijk vertoon. De auto moet ook technisch in orde zijn - auto verkopen zonder apk. Zorg er dus voor dat eventuele problemen zijn opgelost voordat je een koper over de vloer krijgt. Werkt goed om dit in een advertentie te melden. auto verkopen zonder apk.

Wat Moet Ik Doen Als Ik Mijn Auto Wil Verkopen

Ook kunnen er muffe geurtjes in de auto hangen, die lekkage verraden. Wees eerlijk over een lek. Ervan uitgaande dat je iemand niet met dergelijke problemen wilt opzadelen zónder er eerlijk over te zijn. Heb jij een airco (die werkt)? Deel dit dan in een advertentie. Dat kan het enthousiasme van een eventuele koper aanwakkeren.

Dan heb je nog het werk onder de motorkap. Hou de vloeistoffen goed op peil - auto verkopen zonder apk. Zoals het koelstofreservoir, de remvloeistof, de motorolie, stuurbekrachtigingsvloeistof en ruitenwisservloeistof. auto verkopen zonder apk. Rij zelf eerst een aantal keer een ‘proefrit’ en luister en rij alsof je de auto zelf voor het eerst bestuurt. Misschien valt het jou zelf al helemaal niet meer op, maar het kan zijn dat de auto vreemde geluidjes maakt tijdens een ritje.

Hetzelfde geldt voor je dashboard: werken alle lampjes nog wel? En de ruitenwisser, eventuele airco, gaan de ramen nog wel goed open en dicht en gaat het schakelen eigenlijk nog wel soepel? Controleer dit en doe er wat aan als het kan. Wees anders eerlijk over het mankement. Je kunt natuurlijk alleen aan te koop-briefje op je autoraam plakken, maar zelf adverteren kan zeker geen kwaad.

Het bouwjaar en een recente apk-keuring zijn ook het noemen waard. Net als reeds uitgevoerde onderhoudsbeurten. Heb je speciale gadgets laten toevoegen aan de wagen? Maak dan een lijstje met de extra mogelijkheden van de auto. auto verkopen zonder apk. Heeft deze airbags, een antiblokkersysteem of stuurbekrachtiging? Zeg dat dan. Wees ook eerlijk over eventuele mankementen (auto verkopen zonder apk).

Neem de tijd om foto’s te maken. Je auto kan nog zo goed overkomen door de omschrijving… zonder foto’s als bewijsmateriaal zullen er veel minder mensen reageren. Zorg dat je auto goed voor de dag komt en maak foto’s op een heldere dag. Maak kiekjes van alle kanten en de binnenkant (auto verkopen zonder apk).

Waar Oude Auto Verkopen

Heel belangrijk: vergeet je naam en telefoonnummer niet te vermelden. Zorg ervoor dat je eerlijk bent (geweest) over de gebreken van de auto die je verkoopt. Als je dit niet doet, kan de koper de koop namelijk ongedaan maken als deze het gebrek ontdekt na het aanschaffen van de auto.Je moet de auto namelijk overschrijven op de naam van de koper - opkoper auto. Dit kan vaak bij een Bruna, Primera of soms zelfs supermarkten (auto verkopen zonder apk). Dit kun je meteen doen, of je spreekt een andere dag af. Zorg dat je een vrijwaring ontvangt. Dit is het bewijs dat jij niet meer de eigenaar bent en dus niet verantwoordelijk bent voor eventuele boetes.Neem dus bij verkoop van je auto zo snel mogelijk contact op met je verzekeraar voor advies over het stoppen van je verzekering. Je kunt de verkoop ook uit handen geven. Zo kun je de auto via een autoveiling online verkopen aan een auto-inkoper of gewoon in real life aan een autodealer of garage.

Dit is vaak wel een lager bedrag dan wanneer je de auto zelf had verkocht aan een particulier. Het laatste station: verkoop de auto aan een sloperij - auto verkopen zonder apk. Dit kun je doen als de auto een heel lage dagwaarde heeft en niet door de apk-keuring is gekomen (auto's opkopen). De sloperij vindt zo’n auto dan nog wel interessant omdat deze losse onderdelen kan doorverkopen - auto verkopen zonder apk.

Latest Posts

Prijs Elektrische Auto

Published Feb 20, 24
7 min read

Autohandelaar Geldrop

Published Feb 10, 24
7 min read

Particulier Auto Verkopen Voor- En Nadelen

Published Feb 09, 24
7 min read